Staya Erusa

Tja, zul je misschien denken wat is dat nu weer, dan even onderstaand stukje lezen en wil je meer weten, klik dan op de afbeelding dan kom je op de site.

Staya Erusa

Een spirituele docu-film in de stijl van KOYAANISQATSI, gemaakt op initiatief van Ronald Jan Heijn, Harry Beckers en Claudia Bredewold.

STAYA ERUSA is een boodschap in de vorm van een film. Het brengt het bewustzijn van de mens in kaart. Hierdoor komt er inzicht vrij in het ontstaan van de mens en zijn doel hier op aarde. Via beelden en animaties krijgen we antwoorden op achttien grote levensvragen op het gebied van religie, psychiatrie, ziekte, natuur en milieu, leven en dood. Door deze nieuwe inzichten worden er vele mysteries verhelderd, waardoor wereldproblemen zouden kunnen worden opgelost. Zowel muziek als beeld zorgt voor een indringende en inspirerende kijkervaring.

Staya Erusa draait momenteel o.a. in het Filmhuis in Den Haag en vanmiddag ga hem samen met een vriendin bekijken. Vanavond kunnen jullie mijn verslagje hier lezen.

7 gedachten over “Staya Erusa”

 1. Ben benieuwd naar je verslag.
  En ik herinner me ook nog onze eerste weblog ontmoeting.
  Kwam door Springsteen, ik had kaart over en jij kon helaas niet mee door medicijnenwissel anders hadden we samen bij het concert gezeten.
  Moeten we toch ooit nog eens doen hoor, als het weer eens uitkomt.

  Maar je bent inderdaad een van de eerste trouwe langdurige bezoekers. šŸ˜€

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.