Apocalypse now

Vanavond een avondje bankzitten voor de TV. Op Belgixc3xab 2 wordt namelijk Apocalypse Now van Francis Ford Coppola uitgezonden en dat gelukkig zonder onderbrekingen van storende reclames.

Door Nederlandse filmcritici is deze film verkozen tot beste film van de afgelopen 25 jaar. Het is niet de oorspronkelijke versie daterend uit 1979 maar de redux uit 2001. Een kleine vijftig minuten langer en door Coppola uit het oorspronkelijke materaal opnieuw samengesteld. Als jullie ook gaan kijken, ben ik benieuwd naar jullie reacties.
Niet alleen de film is indrukwekkend, ook de soundtrack mag er wezen.
Voor een voorproefje even op de afbeelding klikken en je kunt luisteren naar Ride of the Valkyries van Wagner .

14 gedachten over “Apocalypse now”

  1. Ik heb niet gekeken . Moest werken ..Bovendien weet ik ook niet eens of wij Belgie kunnen ontvangen .Aan je reaktie was te merken dat je het mooi vond . Ik eveneen wandeling maken hier ,we hebben weer een behoorlijk pak sneeuw gekregen . Gr. Jan

    Like

  2. Ik denk dat de film nu wel is afgelopen.. šŸ˜‰
    Helaas ben ik daarvoor te laat..ik heb naar het voetballen gekeken, maar daar werd ik ook niet echt vrolijker van..
    Weltrusten Jon!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.