Het brein

Mijn log van gisteren hersenkraker
heeft er voor gezorgd dat jullie daadwerkelijk je hersenen hebben laten kraken. Voor hen die nog steeds zitten met de vraag: waarom had ik het antwoord fout of juist goed (maar wat was in dit geval nu juist het foute of het goede antwoord) een link naar een interessante site over het brein dat de neiging heeft nogal eens anders te reageren dan je zou denken. Hij stond gisteren op de log van Jaap . Even klikken op de afbeelding, want het is echt de moeite waard.

4 gedachten over “Het brein”

  1. Ik heb een andere hersenkraker en dat is hoe gaat het nu met je, want ik maak me toch wel een beetje zorgen voer jou. Nu gaat het me niet om wat de dokter zegt, maar meer hoe voel jij je? En ik lees nuook mijn voorganger zijn reactie en die maakt zich ook al ongerust over je, kijk toch wel een bezorgdheid over je.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.