Een rondleiding door mijn woonkamer

Wat een leuk hebbedingetje is die web-cam. Ik kan er zo waar een rondleiding mee vastleggen door mijn woonkamer. Op de eerste foto is op de achtergrond nog net de voordeur te zien met rechts de deuropening naar mijn keukentje, waar ook Kaya’s water- en brokjesbak staat. Om iets meer ruimte te hebben zijn de deuren verwijderd,
waardoor ze door het “hele” huis kan lopen. Maar zoals je ziet zit of ligt ze liever op de bank, omdat ze dan alles goed in de gaten kan houden. Naast de bank vinden we de niet meer gebruikte aansluiting voor een gashaard.
Heb gelukkig CV, maar het schoorsteenmanteltje zat er nog en daaronder heeft mijn TV-tje nu een mooi plekje. Ook zichtbaar is mijn bij het grofvuil gevonden stoel. Een verfje en een nieuwe bekleding deden wonderen en hij kan weer jaren mee.
De vierde foto toont mijn eveneens wit geverfde oude winkelkast met daarvoor mijn 2 meter 20 lange tafel, oorspronkelijk bestemd geweest voor de tuin maar hij voldoet hier binnen ook prima.
Aan de ene kant kan je er met een aantal mensen gezellig eten en aan de andere kant is mijn achter een jungle van planten verstopte hoekje met mijn PC. Als ik daar zit gaat Kaya vaak onder de tafel
of onder mijn bed liggen. Aangezien ze me ook daar, door de altijd openstaande schuifdeur perfect in de gaten kan houden.
Nu staat een en ander gelukkig in een logje, wat vanmorgen al de bedoeling was maar door een storing was mijn logs-pagina niet te bereiken en ik moest die foto’s even kwijt in mijn profiellijst, waar ze nu dus weer uit zijn verdwenen.

18 gedachten over “Een rondleiding door mijn woonkamer”

 1. Een leuk interieur en vooral die stoel die me opviel . Dus hij laat nog wel wat ruimte voor je op de bank . Gr. En een fijn weekend . Jan

  Like

 2. Ziet er gezellig uit, Jon. Heel gwaagd dat rood met wit.
  Mijn woonkamer is ook helemaal wit, maar dan met ijsblauwe accessoires. 😀

  Ps. Er staat een belangrijke mededeling op mijn site, voor alle honden, katten en varkensbezitters!

  Like

 3. @mopperpot: zeer grote hond ja, maar de bank is er toch een waar je met z’n driexc3xabn ruim kunt zitten en waar ik languit op kan liggen 😉

  Like

 4. Echt apart, die combinatie van kleuren. Ik denk wel gelijk aan stof op het wit en hondenharen op het rode kleed, op de bank. 🙂 😦 Ja. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de omgeving van de mensen die ik tegenkom, via www. Leuk gedaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.