De blik vooruit

De glibbertroep (sorry Leidse…) is weer weg, wat rest is de gigantische hoeveelheid vuurwerkrommel, die ervoor zorgt dat de vuile poot-afdrukken van Kaya mijn vloertje nog wel even zullen blijven ontsieren, want vier keer per dag dweilen is me een beetje te veel. Met een super oudejaarsweekend is het nieuwe jaar begonnen en ik kan terugkijken op een veelbewogen 2005 dat met ups en downs toch is omgevlogen.
In tegenstelling tot vorig jaar laat ik de kerstspulletjes nog een weekje staan, kan ik ’s avonds nog even nagenieten van de vele lichtjes en van de brandende kaarsen. Het gewone leven sluit ik zo nog lekker even buiten de deur, volgende week is vroeg genoeg.

Wel bladeren we alvast wat in de nieuwe agenda om de nodige afspraken te noteren (bij de aanschaf, zo’n drie maanden geleden, was mijn keuze gevallen op een exemplaar, waarin bij elke week een heerlijk recept vermeld staat, wat nu in het kader van aankomen buitengewoon goed van pas komt).
Waar ik ontzettend naar uitkijk is het concert op 22 maart van Chris Rea in de Heineken Music-Hall en wat er intussen allemaal gebeurt, dat merken we vanzelf, daar ga ik me niet druk over maken. En om in stijl af te sluiten onder de afbeelding een door hem gezongen nummer.

Life is beautiful mensen, pluk de dag en blik met optimisme vooruit

24 gedachten over “De blik vooruit”

  1. Over Leidse glibbers gesproken. Ik heb nog een gelijknamig singeltje van Leidse Kees. Ben benieuwd of we die in de top 2000 van 2006 kunnen krijgen! 😛

    Like

  2. Hallo Jonkie daar ben ik weer;-) Ik heb me laten overhalen en blijf toch loggen maar wel op een minder tijdrovende manier. Errrrg leuke foto van jou en Ritchie. Hij heeft een ontzettend leuke kop en een hele leuke uitstraling. Ja kotswoord maar ik weet geen beter hahaha. Meisie houd je goed in 2006 en vreet je klem in de trem. Waar dit laatste op slaat? Vraag het mij niet. Ben ik dronken? Nee zelfs dat niet. Melig dan? Dacht het wel 😀 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.