Nog niet veel wijzer

Vanmorgen weer naar de interniste geweest (niet dezelfde, de vorige geniet van haar vakantie, maar wederom een vrouw en ook deze is aardig) om de uitslagen van de diverse onderzoeken te bespreken. Maar daar bleef het niet bij, want met een heel pakket aan informatie en nieuwe afspraken voor morgen, volgende week en ook al twee voor in het nieuwe jaar naar de koffiecorner (dit keer maar eens een tosti bij de koffie genomen, want het maagje knorde alweer). We krijgen het dus druk, maar dat het niet in orde is had ik natuurlijk al begrepen, zeker toen ik plaats nam op de weegschaal en deze alweer 1,5 kilo minder aangaf dan een week geleden. Nog even en ik ben echt zo licht als een veertje.

.

En nu maar weer afwachten, rustig aan doen en dubbel genieten van alle lekkere hapjes die ik iedere keer krijg toegestopt. Voor de vrolijke noot een gek muziekje achter de afbeelding. En nee ik heb geen last van food-poisoning en die rare geluiden maak ik ook niet. Dus blijft er maar xc3xa9xc3xa9n ding over en dat is ….. En inderdaad dat is er in overvloed.

wordt vervolgd

15 gedachten over “Nog niet veel wijzer”

 1. Lieve Jon
  Ik heb zo veel respect voor je!
  Hoe graag zou ik willen dat ik ook zo ‘luchtig’ alles van me af kon schrijven. Meissie ik denk aan je in deze tijd.
  Liefs van Madys

  Like

 2. In mijn (gekke) verbeelding, zie ik een winter stormpje (Hoor de wind waait door de bomen) jou wegblazen uit Nederland en voorbij mijn raam hier laten dwarrelen, in Sydney, Jon.
  Als je dan maar geen winterjas aan hebt. Het is hier zeker meer dan 30 graden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.