Wat een pech

Heb ik net een hoog bezoekersaantal is er storing bij web-log. waren mijn foto’s ineens verdwenen en toen dacht mijn PC ook nog eens een keer : doe het zelf maar ik kap ermee. Geen geluid kwam er meer uit en hij bleef maar aangeven dat er geen verbinding gemaakt kon worden met de server. Dus kon geen mails ontvangen nog verzenden. Word had er ook ineens de brui aangegeven, terwijl ik net bezig was met de notulen van een belangrijke vergadering, die ook nog eens een keer snel per mail moesten worden verstuurd. Pech, pech, pech en daar baal ik gigantisch van, alle stekkers eruit, achterkant losgeschroefd, schoonmaken. Nu zit alles weer in elkaar, hij geeft zelfs weer geluid (kan ik dus toch even naar die mooie gitaarsolo luisteren en jullie ook, dus even op de afbeelding klikken). Gelukkig zijn er ook geen virussen gevonden, dus wat er nou allemaal mis was. Toch benieuwd of ik dit op mijn log geplaatst krijg, want dan blijft mijn PC keurig op de tafel staan en is hij nog niet rijp voor het groot vuil. Ik heb ook geen touw bij de hand, daar hoeven jullie je dus geen zorgen over te maken, maar ik zit nu wel met een barstende koppijn van ergernis.

Ik houd het voor gezien vanavond, morgen weer een dag, maar dan moeten eerst die notulen af, pff. Jullie wens ik in ieder geval een hele fijne avond toe.

9 gedachten over “Wat een pech”

 1. Ja, pc’s zijn soms rare dingen hxc3xa8? 😕
  Kan me voorstellen hoe je je voelde gisteravond. Ik kan me daar ook zo over op winden als zoiets gebeurd.
  Gelukkig doet ie het weer! 😀 Heb je de notulen klaar gekregen nog?
  Fijne donderdag Jon

  Like

 2. Hmm ja pc …….. pfff hahaha ……ben het met teunis eens …..
  Hoe erg het ook is, zonder pc zouk nie weten wat te doen hihihihi…. Gelukkig doet hij het weer 😉

  Trustiessss en een fijne donderdag!!

  Like

 3. Zo Jon, dat is zeker pech, maar gelukkig werkt het weer, ik hoop dat je je notulen toch klaar krijgt.
  Ik durf het bijna niet te zeggen, prettige avond 😀

  Like

 4. Volgens mij komt het door de topdrukte van gisteren. Nee web-logland was in de war zoals gewoonlijk vandaag, ik heb het ook gehad, heb net reactie getikt en wat gebeurt er…juist ja, weblog gooit het eraf. Maar gewoon doorgaan met ademhalen, koffie zetten bakkie drinken en opnieuw proberen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.