Nog een nachtje slapen!!

Morgen volgt de ontknoping van de Sinterklaaskadootjeslootjes en zal H…..t het kadootje wat hier zal verschijnen kunnen uitpakken. Letterlijk, want reken maar dat er wel het een en ander voor moet worden gedaan. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik er met veel plezier aan heb meegedaan en ik wil de voor mij nog steeds onbekende Sint (ga dadelijk toch eens kijken, wie zich achter de baard en onder de mijter heeft verstopt) bedanken voor het leuke idee. Hij mag van mij zijn hoofddeksel nu inwisselen voor deze vrolijke muts

en Sint luister maar even naar het deuntje wat er achter verstopt zit. Voelt u zich morgen zo?? Hoeft niet hoor ik hang de slingers zo wel op, want een Hollandse traditie in ere houden en dat voor zoveel loggers vind ik een geweldige prestatie.

8 gedachten over “Nog een nachtje slapen!!”

 1. hoi hoi … wij zijn klaar met Sinterklaas vieren. Ik ben weer heel erg verwend.

  Heb jij ook al Sinterklaas gevierd?
  Zo ja, wat heb je gekregen?
  Zo nee, veel plezier nog….

  daaaaaaaaaaagggg

  Like

 2. Mijn kadootje zal om 00:00 uur hier staan
  mijn kado voor jou helemaal bovenaan
  Nieuwsgierig geworden wie ik had gekregen
  dan moet je een bezoekje aan mijn log maar eens overwegen 😉

  Like

 3. ja, slingers voor onze sint
  de enige echte weblog vrind
  en morgen maar even kijken
  wie ons heeft zal dan blijken
  dus nog xc3xa9xc3xa9n nachtje te gaan
  dan weten we waar westaan.
  😛

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.