There are three things….

Een gedachte in deze overdadige tijd van vrolijkheid en overvolle etalages.

There are three things :

a sped arrow

a spoken word

a lost opportunity

They never come back

deel ook in deze tijd en lees mijn log ONE nog een keertje.

(foto en onderstreepte tekst zijn aanklikbaar)

thnx2Richie

20 gedachten over “There are three things….”

 1. ik weet dan al wel wie mij heeft…., maar waar heeft ze opdracht 3 verstopt..?

  hier iig niet.., fijne avond en euh wat vind je mijn nieuwe layout?

  doei doei

  Like

 2. Even stil staan bij een ander, het is een mooie gedachte. Maar doen we dat ook altijd? Het is ver weg……. Je ziet de beelden wel, maar realiseert je niet echt hoe het is om daar te leven. Geld geven is makkelijk natuurlijk. Ik neem mijn petje daarom ook af voor mensen die daar naar toe gaan te werken. Maar is dat ook niet voor hunzelf…..? Een bepaalde bevrediging? Overal is ellende, ook om je heen. Probeer van je leven te genieten zeg ik altijd, voor dat je het weet, heb je je kansen gemist. Een glimlach naar een ander is al heel veel waard.
  Niet dat ik nooit iets geef hoor, integendeel.
  Liefs, Emmy

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.