Top 2000

Op de web-log van Miguel (zie mijn links) stond een logje over de Top 2000, die elk jaar weer wordt georganiseerd door radio 2. Hij vermeldde zijn top 10 en vroeg mede-loggers hun persoonlijke Top 10 door te geven. Goed idee en goed voorbeeld verdient navolging. Als je op onderstaande banner klikt kom je op de pagina met een heleboel info en kun je doorklikken om je eigen Top 10 door te geven.

Ik luister altijd naar muziek en mijn persoonlijke Top 10 ziet er als volgt uit:

1. Harry Belafonte & Diana Reeves – Skin to Skin2. John Lennon – Imagine3. Bryan Adams – (Everything I do) I do it for you4. Phil Collins – True Colours5. Bee Gees – Too much Heaven6. U2 – Stuck in a moment you can’t get out of7. Chris Rea – Tell me there’s a heaven8. Bruce Springsteen – I’am on Fire9. Sting – Fragile10. Radiohead – Creep

Een aantal nummers heb ik al eens laten horen in xc3xa9xc3xa9n van mijn logjes, soms uitgevoerd door andere artiesten en zoals bij Creep met het bijpassende filmpje. De overige nummers komen ongetwijfeld ook nog een keer aan bod.

8 gedachten over “Top 2000”

 1. Jon, jij moet wel een hele gezellige woonruimte hebben gemaakt van je woning. Ik woon zelf al 8 jaar in dezelfde woning,( met zlfde behang.) MOOIE MUZIEK die salsa. Zo, ik ga maar weer eens naar mijn eigen computer. Ik heb vandaag Skype bij mezelf en mijn vader geinstalleerd, maar of het ook echt werkt? 😮 😕
  😉

  Like

 2. @Roel: Bij mij op de muren zit nog steeds het behang, dat de vorige bewoner- die hier slechts een maand heeft gewoond, toen was hij zomaar ineens met de noorderzon vertrokken getuige de post die hier nog lange tijd arriveerde en waar een naam opstond die ik met geeen mogelijkheid kon uitspreken- erop had geplakt. Stevig afwasbaar vinyl behang ,door mij subtiel voorzien van hier en daar een bloem geschilderd met zogenaamde gratis testers.Heel handig en het kostte niks. Somber? Welnee, gordijnen dicht kachel aan, muziekje op en inderdaad meezingen. 😉

  Like

 3. Hallo Jon, wellk patroon heeft jouw behang? Nu is het weer, de lucht hier zo somber. Kan je zingen, zing dan mee!
  Da’s goed voor het hart.
  😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.