ONE

Dat de tijd voorbij vliegt weten we allemaal. Dat het leven mooi is beseffen we wel, maar we staan er niet altijd bij stil. Naast de mooie dingen gebeuren er immers ook zoveel verschrikkelijke dingen. We hoeven alleen maar de krant open te slaan of het nieuws op TV te bekijken om te weten hoeveel ellende er op de wereld is. We kijken ernaar en gaan weer over tot de orde van de dag.

Jullie hebben waarschijnlijk ook op 2 juli 2005 gekeken naar Live 8 , de concerten die werden georganiseerd om de wereldleiders op de G8-top erop te wijzen dat het zo niet langer kon. Make poverty history is noodzakelijk.

Ik heb me toen aangemeld bij de ONE Organisation, want als heel veel mensen aan het verzoek om mailtjes te sturen naar het Amerikaanse Congres voldoen, kan men er niet omheen daar ook naar te handelen.
Gisteren ontving ik een mailtje, dat dankzij de 200.000 ( en dat is eigenlijk nog veel te weinig) toegezonden mailtjes er o.a $ 450 miljoen beschikbaar zal worden gesteld voor The global Fund to Fight AIDS, TB and Malaria .

Om vooral niet te vergeten waar het ook weer allemaal om gaat, kijk nog een keertje naar de video-oproep (door op de afbeelding te klikken) en als je je nog niet had aangemeld, doe dat dan alsnog, samen zijn we immers veel sterker.

8 gedachten over “ONE”

 1. @ Erik : elk druppeltje is er xc3xa9xc3xa9n, veel druppeltjes een hele zee!!
  @ leejo : zo mag ik het horen!
  @ sebbo: mijn sterrenbeeld hxc3xa8

  Like

 2. Of het helpt komen we in de nabije toekomst niet achter vrees ik, maar okxc3xa9 elke aanmelding is er weer 1 meer dus bij deze aangemeld.
  Grtzzz Leejo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.