Chris Rea

Yes, op 31 oktober komt de nieuwe CD uit in Nederland, nou ja het zijn er 11 plus een DVD (lees maar even hieronder) ben zeer benieuwd, de kaartjes voor het afscheidsconcert in de Heineken Music Hall op 22 maart 2006 al in huis gehaald en ook maar een nieuwe agenda gekocht, want dat evenement moet natuurlijk met grote letters vermeld worden.


(voor de liefhebbers wel even op de afbeelding klikken)

“October 2005 sees the Pan European release of a brand new series of eleven albums from one of the UK’s biggest selling rock artists of the last thirty years, Chris Rea.

With launch events taking place in London, Hamburg/Cologne, Milan and Paris, Blue Guitars is a groundbreaking project that sees Rea’s Jazzee Blue label bring music, paintings and written material together in one form.”

The project includes eleven CDs featuring 130 new songs, a DVD and a book showing examples of Chris Rea’s art, paintings that have been so important to him since recovering from his life threatening illness at the turn of the new Millennium. There are also photographic and written insights into the project’s development.”

6 gedachten over “Chris Rea”

  1. @Emile:en heb ik mooi even de tijd om al die CD’s af te luisteren 😉
    @Leonie: En jij vond het maar niks, zo zie je maar. Slaap lekker straks en Kaya is erg blij met haar fnuf , je krijgt er twee terug 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.