Ray

In plaatst van loggen gisteravond voor de verandering met mijn oudste zoon de film Ray het levensverhaal van Ray Charles bekeken, de DVD lag al een tijdje op de plank en het was er nog niet eerder van gekomen.

Een goede film met een schitterende hoofdrol van Jamie Foxx , die er een Oscar voor kreeg en heerlijke muziek.

En om eventuele gerezen misverstanden uit de weg te ruimen wij zouden niet ingaan op de hier (wel even op de foto klikken) te beluisteren uitnodiging, alhoewel ik denk dat een aantal van mijn mede-flatbewoners het aanbod niet snel zou afslaan. Maar daar vertel ik in een volgend logje over.

2 gedachten over “Ray”

  1. Wat een heerlijk nummer. Ik ben dol op Ray Charles. Als ik nog een mooi nummer tussen de muziek op m’n pc kan vinden zal ik ’t je mailen. Trusten šŸ˜€

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.