Beetje dom

De jongeman die bij het verlaten van het zwembad zijn tasje met zwemspullen laat liggen maar wel met in iedere hand een sportschoen huiswaarts wil gaan.

Beetje dom ook om een rondje te gaan hardrennen – en niet eens op sokken – als je de weg in het park niet zo goed kent en regelrecht in de armen loopt van een, uit het naast het zwembad gelegen politiebureau afkomstige, agent.

Nog dommer als je dan de andere kant weer op rent en een nog grotere agent tegenkomt die ook nog eens vergezeld wordt door een collega op de motor.

Beetje dom maar wel weer goed voor een aangenaam verblijf in het Zuiderpark en… een logje!

Het was trouwens wel erg aardig van de agenten om met hem naar het zwembad terug te keren zodat ze hem konden helpen zoeken naar zijn handoek en zwembroek.

9 gedachten over “Beetje dom”

 1. Als politie zich voldoende kan uitleven bij crossen door de bosjes (met een crossfiets) dan heb ik er vrede mee. Als zij bij het boevenvangen o.i.d. zich onverantwoord in het verkeer gedragen, vind ik dat zorgelijk 😮
  😉

  Like

 2. De haagse politie heeft ook zijn goeie kanten.
  Speciaal voor politie zijn er nieuwe snelheidsregels: voor het rijden door rood licht, voor de vluchtstrook enz. Best lastig voor ze.
  😉

  Like

 3. @Leonie
  Geen idee, weet wel dat twee agenten hem behulpzaam ondersteunden en de derde, met helm met gesloten vizier, er zachtjes achteraan reed. 😕

  Like

 4. Ik snapput niet? Was hij aan het streaken? Had hij iets gestolen? Was hij op de vlucht voor de agenten? Of was hij gewoon verward? Of ben ik verward? hahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.