Een heel bijzonder….

Vandaag een wel heel bijzonder dieren-orakelkaartje getrokken de kikker met de volgende beschrijving erbij:

De kikker (losgann)

De kikker staat symbool voor gevoeligheid, medicijnen, verborgen schoonheid en kracht.
Losgann verbindt de elementen water en aarde en is met zijn gekwaak en gespring een bron van pret, vreugde en heling. Hij brengt je naar de heilige bron waarin je je kunt verfrissen en vernieuwen.
Als koudbloedige, die deels op het land en deels in het water leeft, heeft de kikker een ongelooflijk gevoelige huid, die volgens Sjamanen magisch was. Als gezel van de regengeesten kan de kikker je helpen gevoeliger te worden voor anderen en via je hele lichaam en aura klank voort te brengen. Niets is wat het lijkt en het leven is leuker dan oorspronkelijk gedacht.
Schoonheid en kracht zijn verborgen in heel de natuur en als je jezelf openstelt, kun je de verbintenis voelen met de godin, met het water en de aarde.
Zoek de schoonheid en de magie achter de verschijnselen.

Als je op het plaatje klikt kom je op een bijzondere site en ter info ik had nog nooit van een dieren-orakelkaartje gehoord tot vandaag.

5 gedachten over “Een heel bijzonder….”

 1. Bij het raaplegen van het dierenorakel had mijn trekking het vlg. resultaat:
  Zalm (Bradan)

  De zalm staat symbool voor wijsheid, inspiratie en verjonging.

  Bradan wordt in de traditie der druxc3xafden vereerd als bijzonder heilig, als oudste aller dieren en brenger van wijsheid en inspiratie. De zalm keert altijd terug naar zijn geboorteplaats om kuit te schieten, wat vaak met enorme problemen gepaard gaat. Om wijsheid te vinden, moeten we terugblikken op ons leven, bewust terugreizen naar ons begin, onze kindertijd en wellicht nog verder terug, helemaal naar onze oorsprong in god of godin. Bradan brengt niet alleen wijsheid, maar ook jeugd en inspiratie. Bedenk wel dat je deze zaken slechts vindt vanuit een open en onschuldige houding en niet door koppige volharding.
  šŸ˜‰

  Like

 2. Hartelijk dank hoor. Zie wat ik trok:
  De zwaan staat symbool voor ziel, liefde, gratie en schoonheid.

  Eala brengt ons de kwaliteiten van de ziel, van liefde en diepte, van gratie en schoonheid. Door haar relatie met het druxc3xafdenfeest van Samhuinn is de zwaan ook een vogel van de drempel en vertegenwoordigt ze dat deel van ons dat kan reizen naar een Andere Wereld. Als je deze kaart trekt, wijst dat er misschien op dat je inspiratie zult ontvangen vanuit die Andere Wereld, of dat liefde je leven binnenkomt. Het is gunstig om deze kaart te trekken als je bezig bent een lied of gedicht te schrijven, want de huid en veren van de zwaan werden vanouds gebruikt voor de tugen, de ceremonixc3xable mantel van de bard.

  Mijn week-end kan niet meer stuk hoor šŸ˜€

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.