De oplossing

De inzendingen naar aanleiding van het raadseltje van gisteren waren overweldigend slechts het aantal reacties bleef zeer beneden peil.

Er is xc3xa9xc3xa9n slimmerd geweest die de woorden bij Google heeft ingevuld (betrapt) om te zien waar dat toe zou leiden doch ook van hem/haar ontbreekt elk spoor daar er geen reactie is ingeleverd.

En toch was dat nu net de oplossing .

Al die frutsels van toevoegingen als vette letters, onderstrepingen, vraagtekens enz. sloegen nergens op. De woorden genummerd van 1 tot en met 15 stonden gisterochtend in het lijstje van zoekwoorden waar mijn web-log mee te bereiken zou zijn. Met van ????, dacht ik, belachelijk.

Elke dag kijk ik wel even in de 1000-lijst om mijn naaste buren met een bezoekje te vereren, een leuke manier om mede loggers te ontmoeten.

Vandaag -we gaan maar wel even voorbij aan het bedrieglijke aantal, ik prefereer het aantal unieke bezoekers zoals zichtbaar bij beheer:statistieken – staan we gezellig tussen een Francaise in Nederland en een model dat graag gezien wil worden.

7 gedachten over “De oplossing”

  1. @AnTon
    O was jij dat, daar is webstat heel handig voor er staat namelijk via welke link er iemand op mijn site komt alleen niet wie.
    Deze keer val je dus niet in de prijzen, hoewel …heb net even je site bekeken en daar ga ik eens op mijn gemakje rondkijken. 😉

    Like

  2. Ik kom regelmatig op je leuke log (anders zou ik niet komen) maar ik reageer niet. Nu ben ik toch wel heeeeeel nieuwsgierig hoe je weet dat ik gegoogled heb met die woorden. 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.