Een extra dagje

’s Ochtends gewekt worden door hei-machines is geen pretje als je te laat naar je bed gaat. Nu moet ik daaraan toevoegen dat ik nu weet dat ik gisteren behoorlijk in de war ben geweest en dat dat niets te maken had met wat voor planten dan ook.

Mijn zwager was gistermiddag on-line op msn en hem gevraagd of er zieken waren of vergeten was zijn PC uit te zetten. Ze zouden immers het weekend weg zijn.

Een vriendin gebeld, die maandag voor een groepsreis naar Costa Rica vertrekt, omdat ik wist dat ik haar zeker zou treffen op haar vrije dag en ik heb haar inderdaad een fijne vakantie kunnen toewensen.

Bij de supermarkt mijn lijstje afgewerkt, extra vlees ingekocht zodat er zondags altijd iemand kan blijven eten en bij vertrek de jongeman achter de kassa een prettig weekend gewenst om thuisgekomen het vlees vast te braden.

Vanmorgen werd ik dus wakker van het gehei en dacht verdorie werken ze nu ook al op zaterdag door.

Keek op mijn horloge voor de tijd en zag dat het vandaag de 30e is. Een blik in mijn agenda geworpen om tot de ontdekking te komen dat de 30e op een vrijdag valt.

Hè, dacht ik vrijdag ?? Heb ik toch zomaar deze week een extra dagje gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.