Up-date dagje

De kippen lopen weer te scharrelen en de maxefswortelkever rukt op het is tijd voor wat up-dates na 23 dagen dsvdmk.web-log.

Daar gaan we:

De Tarzan kreet klinkt nog steeds door in het halletje bij de lift, de kuil daarentegen is na tot drie keer zo groot te zijn gegroeid met alle rotzooi en werk-in-uitvoering-borden totaal verdwenen, hopelijk de overlast ook.

De katten, meeuwen, reigers en ander loslopend wild, waaronder lieveheersbeestjes en egeltjes worden nog steeds volop bijgevoerd.

Het zwart-leren minirokje en de lange witte gewaden niet meer tegengekomen, ook niet in mijn kledingkast. Volgens webstatt is er wel iemand op google aan het zoeken geweest en per ongeluk op dsvdmk terecht gekomen hij was ook gelijk weer vertrokken toen hij de mokkels waar hij eigenlijk naar zocht niet kon vinden.

Ook niemand zien lopen in witte T-shirts met sale opdruk, zelfs niet één exemplaar aangetroffen in mijn ladenkast.

De luidschallende muziek is vervangen door stampende hei-geluiden .

De “winkeldief” is waarschijnlijk bij de bromfietser achterop gesprongen op zoek naar de met goud gevulde schaal onderaan de regenboog .

Enne… gewoon nog maar eens teruglezen die logs anders staan er straks zoveel, dat je een week vakantie nodig hebt om er doorheen te komen. “Ha, ha “, zul je denken, ” kan mijn tijd wel beter besteden!!”

Inderdaad ik ook, Kaya slaapt al en dat ga ik ook maar doen, anders val ik bij de workshop teamvorming die ik later vandaag heb nog in slaap

Tot logs!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.