Huisdieren

Het is inmiddels vast wel bekend dat ik een hele lieve hond heb. Voor wie dit nog niet weet even klikken bij logs op Kaya, mijn steun en toeverlaat en lezen maar ( hij staat bij de categorie Doggie dog ).

Maar ik heb meer huisdieren. In xc3xa9xc3xa9n van de hoeken van mijn woonkamer dicht tegen het plafond wonen er nog een paar. Mijn zoon zag ze het eerst- ik kijk liever niet naar mijn plafond er hangt nog steeds geen lamp- maar goed om de beurt klommen we op het tevoorschijn gehaalde trapje om beter te kunnen zien wat het was. Het bleek een lieveheersbeestjes familie te zijn. Samen zijn ze, als ik de stippen op hun rug bij elkaar optel bijna net zo oud als ik.

Sinds vanmorgen heb ik er nog een huisdiertje bij een schattig klein egeltje , zijn kleurtje is een beetje vreemd maar met een goede verzorging wordt dat vast wel beter.

Mochten jullie nou altijd al naar een huisdier verlangt hebben en nog steeds niet tot de aanschaf ervan zijn overgegaan. Er kan met hem gespeeld worden vindt hij vast leuk, want hij moet wel thuisblijven als ik aan het wandelen ben. Veel Plezier!

4 gedachten over “Huisdieren”

 1. Hoi Jon šŸ˜€
  Dat is grappig, bij mij zitten ook lieveheersbeessies in de kamers šŸ˜› Volgens mij gaan ze overwinteren….maar dit is de eerste keer dat ik ze binnen heb.
  Weet wel dat er deze zomer een overschot is geweest aan die zwarte-stip-beessies… šŸ˜€

  Like

 2. Ja van ons wist je het al he onze mysterystripe
  leuk dat iedereen meedoet met dat adopteren van de beestjes
  Dat wordt vast lachen met dierendag
  Groetjes Mieke

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.