Een processie (deel II)

Dankzij de hulp van velen denk ik dat ik eruit ben:

Het waren als rijke oliesjeiks verklede CIA-agenten die hun try-out van een avant-gardistisch toneelstuk hadden willen opvoeren op het na de taptoe verdwenen podium, om daarmee de overname van het winkelcentrum te financieren, tot de ontdekking waren gekomen dat er slechts zonnebrandolie in de flesjes bij de drogist te koop was en tot overmaat van ramp de vrouw die ze op het oog hadden om tot de harem toe te treden zagen verdwijnen doordat haar hond haar in bescherming nam en aan de riem mee naar huis sleurde om de deur voor hun neus dicht te smijten
waarna ze met de busjes richting…

hmm…weet nog steeds niet het fijne ervan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.