Heb mijn jas al aan….

Maar of ik ook werkelijk vertrek… In navolging van veel mede web-loggers heb ik in ieder geval vorige week een punt.nl account aangemaakt. Afhankelijk van hoe snel de hele verhuizing van versie 1 naar 2 gaat en hoe lang het duurt voor alle kinderziektes zijn verdwenen – het bezoekersaantal van mijn log is al met meer dan 70% teruggelopen – betekent dat ik voorlopig een schaduwlog ga bijhouden. Of dat definitief wordt zullen we nog wel zien. De lol van even snel een logje maken en plaatsen is een beetje foetsie als het voorwerk zoveel tijd en ergernis kost. Van bezoekjes aan andere loggers komt daardoor ook veel te weinig. Straks houd ik geen bezoeker meer over en dat zou toch jammer zijn.

 

Image Hosted by ImageShack.us Klik op de banner voor mijn punt.nl log

9 gedachten over “Heb mijn jas al aan….”

 1. Van mij ook een keer een plakbericht:
  Ben nu ook definitief over van web-log.nl naar punt.nl. Ik kon geen wijs worden uit de nieuwe weblog en misschien ook te weinig geduld hiervoor. Ik wil een logje plaatsen en klaar. Niet eerst dingen veranderen, voordat ik kan plaatsen. Mijn oude log blijft wel open, als archief meer niet.
  Mijn nieuwe log adres is: http://www.befana.punt.nl

  Like

 2. Gewoon lekker gaan verhuizen, net als die honderden andere inmiddels al hebben gedaan.

  Nieuwe omgeving, nieuwe bezoekers, nieuwe digitale kennissen.

  Ik blijf je wel volgen hoor want ik zag op je nieuwe weblog alweer die foto met die twee mooie blauwe ogen….

  Like

 3. Jon bij mij valt het ook ff tegen met bezoekers, maar dat komt wel weer goed, als we elkaar weer gevonden hebben want het is nu een rommeltje met al dat verhuis.

  fijne avond liefs Leejo

  Like

 4. Ik ben vandaag verhuisd. Morgen ga ik eens verder kijken dan mijn neus lang is. Ik denk dat bezoekers aantal tegenvalt bij iedereen, omdat iedereen een beetje bezig is zijn/haar web in orde te brengen en dan weinig tijd heeft om bij de ander langs te gaan.

  Like

 5. Hou Jon, dat kikkertje hierboven heb ik in Australia veel vuldig zien zitten op de ramen in de avond. Dan zitten ze tegen het raam geplakt te wachten op de vliegjes en andere insecten die ook op het licht van binnenuit af komen. Het zijn mooie kikkertjes met lieve zuignapjes aan hun pootjes. Ik heb er daar xc3xa9xc3xa9n in mijn nek gekregen, van bovenaf viel hij in mijn nek en ze voelen heel glibberig/zacht aan, bah. Heb een heel fijne avond hoor.
  Anton.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.