Over bezoekjes en uitslagen

Ieks, er is alweer een week voorbij sinds mijn laatste logje, ik bedoel sinds Kaya’s logje.
Maar ja jullie weten het: loggen vraagt veel tijd en die heb ik momenteel nodig voor andere bezigheden. Mijn agenda staat proppie vol. Zo waren er naast een aantal hele leuke dingen, waaronder een bijzonder uitstapje naar Amersfoort afgelopen zondag,

( Deze foto is alvast een voorproefje van het logje wat hierover in de maak is, of zou het weer een foutje zijn? )

een aantal minder plezierige zaken zoals de bezoekjes aan en de telefoontjes met het ziekenhuis voor de uitslagen van de diverse onderzoeken. Er diende wederom nieuw materiaal voor laboratoriumonderzoek te worden afgegeven. De mogelijke oorzaak van mijn gewichtsverlies een rare bacterie, die ervoor heeft gezorgd dat er gekke dingen zijn ontstaan in mijn maag- en slokdarm zal met een dubbele anti-biotica kuur moeten worden bestreden. Afspraken moesten worden gemaakt voor vervolgonderzoeken, want we willen natuurlijk wel graag weten of xc3xa9xc3xa9n en ander inderdaad het gewenste resultaat zal hebben. En intussen? Blijven we lekker van het mooie weer genieten.

wordt vervolgd

7 gedachten over “Over bezoekjes en uitslagen”

  1. Ze hebben in iedergeval wel iets gevonden maar het moet nog verder uitgezocht worden begrijp ik.
    Wel vervelend dat er weer meerdere onderzoeken moeten plaats vinden. Hopelijk komen ze er nu definitief achter wat het is en kan het met med. verholpen worden.

    Like

  2. Het is natuurlijk geen verplichting een logje te maken hoor, maar ik maak me nogal zorgen over jou. En hoop dan alleen maar te horen, het gaat goed met me hoor en ziekenhuizen, ik hoef er nooit meer heen ben helemaal beter. En dat zal het beste bericht natuurlijk zijn. Maar ben in ieder geval blij weer van jou te lezen en Amersfoort….de koppelpoort, daar is mijn vader geboren. En vroeger stond dat huisje er nog, ik heb een hele oude foto van de koppelpoort met sluisje met mijn overgrootouders erop.

    Like

  3. Blij weet wat van je te horen…. jammer dat het weekend het weer minder wordt, maar laat je niet tegenhouden. Het is immers moederdag!!!

    Fijn weekend!

    Like

  4. Gelukkig dat het “alleen maar” een bacterie is; al ben je er wel klaar mee! 😕
    Inderdaad, met dit weer is het echt wel genieten! 😛
    Fijn dat je agenda ook met leuke dingen vol staat 8)
    Wens je vast een fijn weekend! 😛
    Liefs…

    Like

  5. 😛 Hallo Jon
    Geliijk heb je.je moet ondanks alle vervelende dingen
    gewoon maar genieten van het heerlijke weer.
    dat heb je gewoon nodig.
    en even proberen alles van je af te zetten.
    Geef Kaya een dikke knuffel.
    😀 Ria

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.