De agenda voor deze week

Na een paar daagjes rust zal ik toch weer even aan de slag moeten. Vanmiddag vergadering, morgen ziekenhuis, donderdag naar een vriendin en op goede vrijdag ’s avonds met een vriendin naar de voorstelling van Jetty Mathurin in de Rijswijkse Schouwburg.

En dan is het alweer weekend en nog wel een heerlijk lang paasweekend. Als alles gaat zoals gepland ga ik van zaterdag tot en met maandag Antwerpen op “stelten zetten”. Voor het eerst in vijf jaar tijd ga ik weer eens op vakantie en ik zal er wat er ook voor uitslagen komen dubbel en dwars van genieten. Hopelijk zit het weer een beetje mee en wordt het heerlijk slenteren en luieren op terrasjes. Lekker de boel de boel laten. Komt tijd komt raad toch.

Daarna wordt het knopen doorhakken zonder compromissen, als ik moet afgaan op mijn Engelenkaartje van vanmorgen.

Astara

U verdient het beste! Reik naar de sterren met uw verlangens en dromen en sluit geen compromissen.

U verdient veel beter dan u nu ontvangt. Er wordt u echt te kort gedaan maar dat komt ook omdat u altijd genoegen nam met wat u kreeg. Toch kunt u veel meer krijgen indien u een keer leert om geen compromissen te sluiten. Kijk naar wat u echt wilt en verlangt en probeer uw dromen waar te maken en geef altijd aan dat u met minder geen genoegen neemt. U bent het waard, u verdient het.

Juist ja, zo is het maar net. Onder de afbeelding een mooi nummer van
Bryan Adams: When you love someone

Voor jullie geduld en lieve reacties op mijn vorige log allemaal een dikke pakkerd.
Tot logs, liefs Jon.

9 gedachten over “De agenda voor deze week”

  1. Je bekijkt het van de positieve kant en dat is goed. Geniet van de mooie dingen. Dat doe ik ook, hoe klein ze ook zijn.
    Liefs en sterkte, Eric.

    Like

  2. Oh ja ik heb toevallig dit jaar meegedaan aan een fotowedstrijd voor de leidse kalender, alleen helaas kwam totaal niet aan bod. 😀
    Hebben natuurlijk gewoon geen smaak 😀 😀 😀 😀 😀

    Like

  3. Veel plezier vrijdagavond en ik hoop voor je dat het weer mee gaat zitten dit weekend, volgens mij gaat het wel een beetje opknappen.
    Maar je bent er in elk geval uit en dat is het belangrijkste.
    Ik heb trouwens vandaag van een collega gehoord dat Bruce eerdaags ( ergens in mei) optreedt met een repertoire van Pete Seeger.
    Mar ik ben er nog niet achter wanneer de kaartverkoop begint.
    Zal proberen het uit te zoeken of weet jij al meer???

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.