Avondje TV

Voor alle thriller-fans vanavond een geweldige film : Memento hij krijgt 5 sterren en is dat ook zeker waard.

Hij wordt uitgezonden op RTL 5, wel even op het tijdstip van aanvang letten, er staan bij mij in de gids twee verschillende, de ene om 22.00 en de ander om 22.25. Dus vanavond geen log-bezoekjes van mijn kant. Fijne avond.

9 gedachten over “Avondje TV”

 1. leejo:ik baalde van de reclames tussendoor, het is een ingewikkelde film die je aan een stuk moet zien. Maar mijn zoon heeft hem dus ik bekijk hem nog wel een keertje 😉

  Like

 2. Goeie middag Jon,
  Bedankt voor je reaktie. Prima is wat overdreven, maar ik heb me vermaakt. Het feest zelf was niet zo bijzonder. ik ging voor Deventerbegrippen vroeg naar huis terwijl dat niet nodig was. Maar het voorafgaande bezoek was zeker interassant, ik kreeg zelfs nog een cd!
  Vriendelijke groeten,
  Heb je nog op het strand gewandeld? Het is het droog, maar zwaar bewolkt, dxc3¡xc3¡g 😀
  😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.